کد طرح در واحد ارائه دهنده |
8416 |
کد کميته اخلاق |
|
کد طرح |
8416 |
عنوان فارسي طرح |
Investigating the bactericidal effect of ginger on the growth curve of food poisoning bacteria |
عنوان لاتين طرح |
بررسی اثر باکتریسیدال زنجبیل بر روی منحنی رشد باکتریهای مولد مسمومیتهای غذایی |
زمان اجرا -روز |
355 |
تاريخ ارائه طرح |
1384/07/26 |
تاريخ تصويب |
1384/09/09 |
تاريخ شروع |
1384/11/24 |
تاريخ خاتمه |
1385/11/14 |
دانشکده/مرکز |
|
وضعيت اجراي طرح |
خاتمه یافته |
محل اجراي طرح |
|
محل نگهداري گزارش |
|
نوع مطالعه |
مقطعی |
نحوه مشارکت طرح |
غیر مشارکتی |
سازمان مجري |
|
تاريخ خاتمه مصوب شورا |
1385/11/14 |
محل اعتبار طرح |
|
محل اجراي طرح |
|
نوع طرح |
کاربردی |
ترجمان دانش (با رعايت دستورالعمل) |
|
گروه هاي هدف ترجمان دانش |
|