علوم پزشکي شاهرود

بررسی اثر باکتریسیدال زنجبیل بر روی منحنی رشد باکتریهای مولد مسمومیتهای غذایی

Investigating the bactericidal effect of ginger on the growth curve of food poisoning bacteria


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه پژوهان
مجري و همکاران
مجري و همکاران
 دانشگاه علوم پزشکي شاهرود
دانشگاه علوم پزشکي شاهرود

مجريان: مهدی میرزایی

کلمات کليدي:

اطلاعات کلي طرح
hide/show

کد طرح در واحد ارائه دهنده 8416
کد کميته اخلاق
کد طرح 8416
عنوان فارسي طرح Investigating the bactericidal effect of ginger on the growth curve of food poisoning bacteria
عنوان لاتين طرح بررسی اثر باکتریسیدال زنجبیل بر روی منحنی رشد باکتریهای مولد مسمومیتهای غذایی
زمان اجرا -روز 355
تاريخ ارائه طرح 1384/07/26
تاريخ تصويب 1384/09/09
تاريخ شروع 1384/11/24
تاريخ خاتمه 1385/11/14
دانشکده/مرکز
وضعيت اجراي طرح خاتمه یافته
محل اجراي طرح
محل نگهداري گزارش
نوع مطالعه مقطعی
نحوه مشارکت طرح غیر مشارکتی
سازمان مجري
تاريخ خاتمه مصوب شورا 1385/11/14
محل اعتبار طرح
محل اجراي طرح
نوع طرح کاربردی
ترجمان دانش (با رعايت دستورالعمل)
گروه هاي هدف ترجمان دانش

اطلاعات مجري و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگي سمت در طرح
مهدی میرزاییمجری
پیراسته نوروزی
هاجر روزگرد
مهرنگار فانی
الهام مروی