علوم پزشکي شاهرود

بررسی توانایی تشکیل بیوفیلم در باکتری های پاتوژن جدا شده از مواد غذایی تازه و فریز شده

The biofilm potency in food-borne pathogens isolated from fresh to frozen food


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه پژوهان
مجري و همکاران
مجري و همکاران
 دانشگاه علوم پزشکي شاهرود
دانشگاه علوم پزشکي شاهرود

مجريان: مهدی میرزایی , مهدی یوسفی

کلمات کليدي:

اطلاعات کلي طرح
hide/show

کد طرح در واحد ارائه دهنده 950282
کد کميته اخلاق IR.SHMU.REC.1396.54
کد طرح 9640
عنوان فارسي طرح The biofilm potency in food-borne pathogens isolated from fresh to frozen food
عنوان لاتين طرح بررسی توانایی تشکیل بیوفیلم در باکتری های پاتوژن جدا شده از مواد غذایی تازه و فریز شده
زمان اجرا -روز
تاريخ ارائه طرح 1395/11/24
تاريخ تصويب 1396/04/31
تاريخ شروع 1396/06/12
تاريخ خاتمه 1398/10/28
دانشکده/مرکز
وضعيت اجراي طرح در دست نظارت
محل اجراي طرح
محل نگهداري گزارش
نوع مطالعه علوم پایه
نحوه مشارکت طرح
سازمان مجري
تاريخ خاتمه مصوب شورا
محل اعتبار طرح
محل اجراي طرح
نوع طرح
ترجمان دانش (با رعايت دستورالعمل)
گروه هاي هدف ترجمان دانش

اطلاعات مجري و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگي سمت در طرح
مهدی میرزاییمجری
مرجان رشیدانهمکار
پیراسته نوروزیهمکار
مهدی یوسفیمجری
مژگان فضلیهمکار