مقایسه هم افزایی آنتی باکتریال اسانس و عصاره گیاهان دارویی مریم گلی، ریحان و دارچین در دوغ سنتی
The study on synergistic antibacterial effects of some herbs on the shelf life of dough out of the refrigerator
مجريان: هاجر شهسوار , مهدی میرزایی , پیراسته نوروزی
کلمات کليدي:
کد طرح در واحد ارائه دهنده |
960065 |
کد کميته اخلاق |
IR.SHMU.REC.1396.112 |
کد طرح |
9697 |
عنوان فارسي طرح |
The study on synergistic antibacterial effects of some herbs on the shelf life of dough out of the refrigerator |
عنوان لاتين طرح |
مقایسه هم افزایی آنتی باکتریال اسانس و عصاره گیاهان دارویی مریم گلی، ریحان و دارچین در دوغ سنتی |
زمان اجرا -روز |
|
تاريخ ارائه طرح |
1396/05/29 |
تاريخ تصويب |
1396/08/08 |
تاريخ شروع |
1396/08/30 |
تاريخ خاتمه |
1399/02/30 |
دانشکده/مرکز |
|
وضعيت اجراي طرح |
در دست اجرا |
محل اجراي طرح |
|
محل نگهداري گزارش |
|
نوع مطالعه |
کیفی- علوم پایه |
نحوه مشارکت طرح |
|
سازمان مجري |
|
تاريخ خاتمه مصوب شورا |
|
محل اعتبار طرح |
|
محل اجراي طرح |
|
نوع طرح |
|
ترجمان دانش (با رعايت دستورالعمل) |
|
گروه هاي هدف ترجمان دانش |
|