علوم پزشکي شاهرود

مقایسه هم افزایی آنتی باکتریال اسانس و عصاره گیاهان دارویی مریم گلی، ریحان و دارچین در دوغ سنتی

The study on synergistic antibacterial effects of some herbs on the shelf life of dough out of the refrigerator


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه پژوهان
مجري و همکاران
مجري و همکاران
 دانشگاه علوم پزشکي شاهرود
دانشگاه علوم پزشکي شاهرود

مجريان: هاجر شهسوار , مهدی میرزایی , پیراسته نوروزی

کلمات کليدي:

اطلاعات کلي طرح
hide/show

کد طرح در واحد ارائه دهنده 960065
کد کميته اخلاق IR.SHMU.REC.1396.112
کد طرح 9697
عنوان فارسي طرح The study on synergistic antibacterial effects of some herbs on the shelf life of dough out of the refrigerator
عنوان لاتين طرح مقایسه هم افزایی آنتی باکتریال اسانس و عصاره گیاهان دارویی مریم گلی، ریحان و دارچین در دوغ سنتی
زمان اجرا -روز
تاريخ ارائه طرح 1396/05/29
تاريخ تصويب 1396/08/08
تاريخ شروع 1396/08/30
تاريخ خاتمه 1399/02/30
دانشکده/مرکز
وضعيت اجراي طرح در دست اجرا
محل اجراي طرح
محل نگهداري گزارش
نوع مطالعه کیفی- علوم پایه
نحوه مشارکت طرح
سازمان مجري
تاريخ خاتمه مصوب شورا
محل اعتبار طرح
محل اجراي طرح
نوع طرح
ترجمان دانش (با رعايت دستورالعمل)
گروه هاي هدف ترجمان دانش

اطلاعات مجري و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگي سمت در طرح
هاجر شهسوارمجری
مهدی میرزاییمجری
پیراسته نوروزیمجری
علی داد امیری بهزادیهمکار