Comparing the Effect of Garlic and Lemon Mixture with Mucilage of Okra Pods to Prevent the Increase of Plasma Lipids in Ratus Norvegicus Alluvia
Comparing the Effect of Garlic and Lemon Mixture with Mucilage of Okra Pods to Prevent the Increase of Plasma Lipids in Ratus Norvegicus Alluvia
نویسندگان: موسی ابوالحسنی , نگین افتخاری , محمد حسن بصیری نژاد , پیراسته نوروزی
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
2971 |
عنوان فارسی مقاله |
Comparing the Effect of Garlic and Lemon Mixture with Mucilage of Okra Pods to Prevent the Increase of Plasma Lipids in Ratus Norvegicus Alluvia |
عنوان لاتین مقاله |
Comparing the Effect of Garlic and Lemon Mixture with Mucilage of Okra Pods to Prevent the Increase of Plasma Lipids in Ratus Norvegicus Alluvia |
نام نشریه |
International Journal of Health Studies |
دوره (شماره) |
3(2) |
ناشر |
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود |
تاریخ انتشار |
1396/06/22 |
نمایه نامه |
علمی پژوهشی |
سال شمسی |
1396 |
تعداد نویسندگان |
4 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
2423-6594 |
لینک مقاله |
http://ijhs.shmu.ac.ir/index.php/ijhs/article/view/256 |
متن مقاله | |
نتیجه مقاله | |
متن مقاله | |
نتیجه مقاله | |