علوم پزشکی شاهرود

Comparing the Effect of Garlic and Lemon Mixture with Mucilage of Okra Pods to Prevent the Increase of Plasma Lipids in Ratus Norvegicus Alluvia

Comparing the Effect of Garlic and Lemon Mixture with Mucilage of Okra Pods to Prevent the Increase of Plasma Lipids in Ratus Norvegicus Alluvia


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: موسی ابوالحسنی , نگین افتخاری , محمد حسن بصیری نژاد , پیراسته نوروزی

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 2971
عنوان فارسی مقاله Comparing the Effect of Garlic and Lemon Mixture with Mucilage of Okra Pods to Prevent the Increase of Plasma Lipids in Ratus Norvegicus Alluvia
عنوان لاتین مقاله Comparing the Effect of Garlic and Lemon Mixture with Mucilage of Okra Pods to Prevent the Increase of Plasma Lipids in Ratus Norvegicus Alluvia
نام نشریه International Journal of Health Studies
دوره (شماره) 3(2)
ناشر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
تاریخ انتشار 1396/06/22
نمایه نامه علمی پژوهشی
سال شمسی 1396
تعداد نویسندگان 4
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 2423-6594
لینک مقاله http://ijhs.shmu.ac.ir/index.php/ijhs/article/view/256

متن مقاله نتیجه مقاله متن مقاله نتیجه مقاله

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1موسی ابوالحسنی اول
2نگین افتخاری دوم
3محمد حسن بصیری نژاد سوم
4پیراسته نوروزی چهارم