Investigating the Effects of Anti-hyper Lipidemic Mixture of Garlic, Sour Lemon and Ginger on Lipid Agents of Ratus Norvegicus Alluvia
Investigating the Effects of Anti-hyper Lipidemic Mixture of Garlic, Sour Lemon and Ginger on Lipid Agents of Ratus Norvegicus Alluvia
نویسندگان: موسی ابوالحسنی , نگین افتخاری , محمد حسن بصیری نژاد , پیراسته نوروزی
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
3008 |
عنوان فارسی مقاله |
Investigating the Effects of Anti-hyper Lipidemic Mixture of Garlic, Sour Lemon and Ginger on Lipid Agents of Ratus Norvegicus Alluvia |
عنوان لاتین مقاله |
Investigating the Effects of Anti-hyper Lipidemic Mixture of Garlic, Sour Lemon and Ginger on Lipid Agents of Ratus Norvegicus Alluvia |
نام نشریه |
International Journal of Health Studies |
دوره (شماره) |
3 |
ناشر |
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود |
تاریخ انتشار |
1396/08/17 |
نمایه نامه |
علمی پژوهشی |
سال شمسی |
1396 |
تعداد نویسندگان |
4 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
2324-6594 |
لینک مقاله |
http://ijhs.shmu.ac.ir/index.php/ijhs/article/view/267 |
متن مقاله | |
نتیجه مقاله | |
متن مقاله | |
نتیجه مقاله | |