علوم پزشکی شاهرود

Investigating the Effects of Anti-hyper Lipidemic Mixture of Garlic, Sour Lemon and Ginger on Lipid Agents of Ratus Norvegicus Alluvia

Investigating the Effects of Anti-hyper Lipidemic Mixture of Garlic, Sour Lemon and Ginger on Lipid Agents of Ratus Norvegicus Alluvia


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: موسی ابوالحسنی , نگین افتخاری , محمد حسن بصیری نژاد , پیراسته نوروزی

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 3008
عنوان فارسی مقاله Investigating the Effects of Anti-hyper Lipidemic Mixture of Garlic, Sour Lemon and Ginger on Lipid Agents of Ratus Norvegicus Alluvia
عنوان لاتین مقاله Investigating the Effects of Anti-hyper Lipidemic Mixture of Garlic, Sour Lemon and Ginger on Lipid Agents of Ratus Norvegicus Alluvia
نام نشریه International Journal of Health Studies
دوره (شماره) 3
ناشر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
تاریخ انتشار 1396/08/17
نمایه نامه علمی پژوهشی
سال شمسی 1396
تعداد نویسندگان 4
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 2324-6594
لینک مقاله http://ijhs.shmu.ac.ir/index.php/ijhs/article/view/267

متن مقاله نتیجه مقاله متن مقاله نتیجه مقاله

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1موسی ابوالحسنی اول
2نگین افتخاری دوم
3محمد حسن بصیری نژاد سوم
4پیراسته نوروزی چهارم