بررسی میزان پراکسید روغن های مصرفی در اغذیه فروشی ها (غرب ایران)
Investigation of the Peroxide Value of Oils Used in Bistros (West of Iran)
نویسندگان: سیدکمال غدیری , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
3200 |
عنوان فارسی مقاله |
بررسی میزان پراکسید روغن های مصرفی در اغذیه فروشی ها (غرب ایران) |
عنوان لاتین مقاله |
Investigation of the Peroxide Value of Oils Used in Bistros (West of Iran) |
نام نشریه |
International Journal of Pharmaceutical Research |
دوره (شماره) |
10(3) |
ناشر |
Journal of International Pharmaceutical Research |
تاریخ انتشار |
1397/03/15 |
نمایه نامه |
Scopus-III |
سال شمسی |
1397 |
تعداد نویسندگان |
8 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
1674-0440 |
لینک مقاله |
http://www.ijpronline.com/ViewArticleDetail.aspx?ID=5825 |