علوم پزشکی شاهرود

بررسی میزان کلی فرم در شیر و سایر محصولات لبنی (مقاله مروری)

Examining the Amount of Coliform in Milk and Other Dairy Products (Review)


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: سیدکمال غدیری , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 3265
عنوان فارسی مقاله بررسی میزان کلی فرم در شیر و سایر محصولات لبنی (مقاله مروری)
عنوان لاتین مقاله Examining the Amount of Coliform in Milk and Other Dairy Products (Review)
نام نشریه International Journal of Pharmaceutical Research
دوره (شماره) Volume 10, Issue 3, July-September 2018, Pages 77-
ناشر
تاریخ انتشار 1397/05/16
نمایه نامه Scopus-III
سال شمسی 1397
تعداد نویسندگان 8
نوع مقاله مرور سیستماتیک
ISSN
لینک مقاله http://www.ijpronline.com/ViewArticleDetail.aspx?ID=6890

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1پژوهشگر خارج از دانشگاهشعیب رحیمیاول
2پژوهشگر خارج از دانشگاهزهرا محمدیدوم
3پژوهشگر خارج از دانشگاهمحمدجواد شکوهیسوم
4پژوهشگر خارج از دانشگاهنظام میرزائیچهارم
5پژوهشگر خارج از دانشگاهامین باقریپنجم
6پژوهشگر خارج از دانشگاهسهیلا رضائیهفتم
7پژوهشگر خارج از دانشگاهنسرین ریگی حسین آبادیهشتم
8سیدکمال غدیری ششم