بررسی میزان کلی فرم در شیر و سایر محصولات لبنی (مقاله مروری)
Examining the Amount of Coliform in Milk and Other Dairy Products (Review)
نویسندگان: سیدکمال غدیری , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
3265 |
عنوان فارسی مقاله |
بررسی میزان کلی فرم در شیر و سایر محصولات لبنی (مقاله مروری) |
عنوان لاتین مقاله |
Examining the Amount of Coliform in Milk and Other Dairy Products (Review) |
نام نشریه |
International Journal of Pharmaceutical Research |
دوره (شماره) |
Volume 10, Issue 3, July-September 2018, Pages 77- |
ناشر |
|
تاریخ انتشار |
1397/05/16 |
نمایه نامه |
Scopus-III |
سال شمسی |
1397 |
تعداد نویسندگان |
8 |
نوع مقاله |
مرور سیستماتیک |
ISSN |
|
لینک مقاله |
http://www.ijpronline.com/ViewArticleDetail.aspx?ID=6890 |