علوم پزشکی شاهرود

Generation of an engineered food-grade Lactococcus lactis strain for production of an antimicrobial peptide: in vitro and in silico evaluation

Generation of an engineered food-grade Lactococcus lactis strain for production of an antimicrobial peptide: in vitro and in silico evaluation


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: مهدی میرزایی , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 3913
عنوان فارسی مقاله Generation of an engineered food-grade Lactococcus lactis strain for production of an antimicrobial peptide: in vitro and in silico evaluation
عنوان لاتین مقاله Generation of an engineered food-grade Lactococcus lactis strain for production of an antimicrobial peptide: in vitro and in silico evaluation
نام نشریه BMC Biotechnology
دوره (شماره) 20
ناشر ProQuest
تاریخ انتشار 1399/01/11
نمایه نامه ISI
سال شمسی 1399
تعداد نویسندگان 4
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 1472-6750
لینک مقاله https://bmcbiotechnol.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12896-020-00612-3

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1پژوهشگر خارج از دانشگاهعباس تنهاییاناول
2پژوهشگر خارج از دانشگاهزانا پیرخضریانسوم
3پژوهشگر خارج از دانشگاهمحمد هادی سخاوتیچهارم
4مهدی میرزایی دوم