Generation of an engineered food-grade Lactococcus lactis strain for production of an antimicrobial peptide: in vitro and in silico evaluation
Generation of an engineered food-grade Lactococcus lactis strain for production of an antimicrobial peptide: in vitro and in silico evaluation
نویسندگان: مهدی میرزایی , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
3913 |
عنوان فارسی مقاله |
Generation of an engineered food-grade Lactococcus lactis strain for production of an antimicrobial peptide: in vitro and in silico evaluation |
عنوان لاتین مقاله |
Generation of an engineered food-grade Lactococcus lactis strain for production of an antimicrobial peptide: in vitro and in silico evaluation |
نام نشریه |
BMC Biotechnology |
دوره (شماره) |
20 |
ناشر |
ProQuest |
تاریخ انتشار |
1399/01/11 |
نمایه نامه |
ISI |
سال شمسی |
1399 |
تعداد نویسندگان |
4 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
1472-6750 |
لینک مقاله |
https://bmcbiotechnol.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12896-020-00612-3 |