PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL, AND SENSORY EVALUATION OF VOLUMINOUS BREADS ENRICHED BY PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L
PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL, AND SENSORY EVALUATION OF VOLUMINOUS BREADS ENRICHED BY PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L
نویسندگان: حسین ابراهیمی , مهری دلوریان زاده , لیلا نوری , عبدالرضا محمدی نافچی
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
4512 |
عنوان فارسی مقاله |
PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL, AND SENSORY EVALUATION OF VOLUMINOUS BREADS ENRICHED BY PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L |
عنوان لاتین مقاله |
PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL, AND SENSORY EVALUATION OF VOLUMINOUS BREADS ENRICHED BY PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L |
نام نشریه |
Italian Journal of Food Science |
دوره (شماره) |
32(4) |
ناشر |
Chiriotti Editori SpA |
تاریخ انتشار |
1399/09/05 |
نمایه نامه |
ISI |
سال شمسی |
1399 |
تعداد نویسندگان |
4 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
2239-5687 |
لینک مقاله |
https://www.itjfs.com/index.php/ijfs/article/view/1923 |