علوم پزشکی شاهرود

PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL, AND SENSORY EVALUATION OF VOLUMINOUS BREADS ENRICHED BY PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L

PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL, AND SENSORY EVALUATION OF VOLUMINOUS BREADS ENRICHED BY PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: حسین ابراهیمی , مهری دلوریان زاده , لیلا نوری , عبدالرضا محمدی نافچی

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 4512
عنوان فارسی مقاله PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL, AND SENSORY EVALUATION OF VOLUMINOUS BREADS ENRICHED BY PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L
عنوان لاتین مقاله PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL, AND SENSORY EVALUATION OF VOLUMINOUS BREADS ENRICHED BY PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L
نام نشریه Italian Journal of Food Science
دوره (شماره) 32(4)
ناشر Chiriotti Editori SpA
تاریخ انتشار 1399/09/05
نمایه نامه ISI
سال شمسی 1399
تعداد نویسندگان 4
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 2239-5687
لینک مقاله https://www.itjfs.com/index.php/ijfs/article/view/1923

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1حسین ابراهیمی چهارم
2مهری دلوریان زاده اول
3عبدالرضا محمدی نافچی سوم
4لیلا نوری دوم