بررسی تاثیرات ضد قارچی هیدروژل موسیلاژ به دانه در ترکیب با اسانس های Nigella sativa ، Citrus sinensis و Cinnamon verum
Antifungal activities of quince seed mucilage hydrogel decorated with essential oils of Nigella sativa, Citrus sinensis and Cinnamon verum
نویسندگان: مرضیه یعقوبی , مهدی میرزایی , پژوهشگر خارج از دانشگاه , میثم افضلی , مجید محمودی , پژوهشگر خارج از دانشگاه
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
4732 |
عنوان فارسی مقاله |
بررسی تاثیرات ضد قارچی هیدروژل موسیلاژ به دانه در ترکیب با اسانس های Nigella sativa ، Citrus sinensis و Cinnamon verum |
عنوان لاتین مقاله |
Antifungal activities of quince seed mucilage hydrogel decorated with essential oils of Nigella sativa, Citrus sinensis and Cinnamon verum |
نام نشریه |
Iranian Journal of Microbiology |
دوره (شماره) |
13(3) |
ناشر |
Tehran University of Medical Sciences |
تاریخ انتشار |
1400/03/16 |
نمایه نامه |
PubMed |
سال شمسی |
1400 |
تعداد نویسندگان |
6 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
2008-3289 |
لینک مقاله |
https://ijm.tums.ac.ir/index.php/ijm/article/view/2608 |