تأثیر نان حجیم فرموله شده با خرفه بر آنزیمهای کبدی و استرس اکسیداتیو در مبتلایان به دیابت نوع دو و هایپرلپیدمی: یک کارآزمایی بالینی تصادفی موازی
Effect of bulk bread formulated with portulaca Oleracea on liver enzymes, and oxidative stress in patients with type 2 diabetes and hyperlipidemia: A parallel randomized controlled trial
نویسندگان: حسین ابراهیمی , آیسا بهار , پژوهشگر خارج از دانشگاه , احمد خسروی , مهری دلوریان زاده
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
5024 |
عنوان فارسی مقاله |
تأثیر نان حجیم فرموله شده با خرفه بر آنزیمهای کبدی و استرس اکسیداتیو در مبتلایان به دیابت نوع دو و هایپرلپیدمی: یک کارآزمایی بالینی تصادفی موازی |
عنوان لاتین مقاله |
Effect of bulk bread formulated with portulaca Oleracea on liver enzymes, and oxidative stress in patients with type 2 diabetes and hyperlipidemia: A parallel randomized controlled trial |
نام نشریه |
کومش |
دوره (شماره) |
24(1) |
ناشر |
|
تاریخ انتشار |
1400/11/04 |
نمایه نامه |
scopus-III |
سال شمسی |
1400 |
تعداد نویسندگان |
5 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
|
لینک مقاله |
https://koomeshjournal.semums.ac.ir/article-1-6966-fa.html |