بررسی مقایسه ای مواد غذایی تهیه شده در سلف سرویس دانشکده ع پ از نظر ماکرونوترینت ها و میکرو نوترینت ها
نویسندگان: مهری دلوریان زاده , پریسا رامهرزی , زهرا کمیاب
عنوان کنگره / همایش: سمینار دانشجویی علوم بهداشتی , , دانشگاه علوم پزشکی تهران ,
کد مقاله |
330 |
عنوان فارسی مقاله |
بررسی مقایسه ای مواد غذایی تهیه شده در سلف سرویس دانشکده ع پ از نظر ماکرونوترینت ها و میکرو نوترینت ها |
عنوان لاتین مقاله |
|
نوع گردهمایی |
|
عنوان کنگره |
سمینار دانشجویی علوم بهداشتی |
تعداد نویسندگان |
|
سطح کنگره |
کشوری |
سال شمسی |
1384 |
نوع ارائه در همایش |
نامشخص |
تاریخ شروع و خاتمه کنگره |
1384/09/22 الی 1384/09/23 |
محل برگزاری کنگره |
دانشگاه علوم پزشکی تهران |
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
self.jpg | 1391/01/19 | 811974 | دانلود |