علوم پزشکی شاهرود

بررسی مقایسه ای مواد غذایی تهیه شده در سلف سرویس دانشکده ع پ از نظر ماکرونوترینت ها و میکرو نوترینت ها در سال 84


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: مهری دلوریان زاده , زهرا کمیاب , مریم کشاورز

عنوان کنگره / همایش: کنگره تغذیه ایران 9 , , دانشگاه علوم پزشکی تبریز ,

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 337
عنوان فارسی مقاله بررسی مقایسه ای مواد غذایی تهیه شده در سلف سرویس دانشکده ع پ از نظر ماکرونوترینت ها و میکرو نوترینت ها در سال 84
عنوان لاتین مقاله
نوع گردهمایی
عنوان کنگره کنگره تغذیه ایران 9
تعداد نویسندگان
سطح کنگره کشوری
سال شمسی 1385
نوع ارائه در همایش پوستر
تاریخ شروع و خاتمه کنگره 1385/06/13 الی 1385/06/16
محل برگزاری کنگره دانشگاه علوم پزشکی تبریز

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نفر چندم مقاله امتیاز
1مهری دلوریان زادهاول
2مریم کشاورزسوم
3زهرا کمیابدوم

لینک دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
macronotrient.jpg1390/11/151105119دانلود