بررسی اثر ضد باکتری عصاره آبی و جوشانده زنجبیل بر روی باکتریهای مولد مسمومیت غذایی
نویسندگان: فریده صادقیان , حسین باقری , هاجر روزگرد , محسن میرنیا
عنوان کنگره / همایش: کنگره سالیانه دانشجویان ع پ کشور 7 , , دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ,
کد مقاله |
202 |
عنوان فارسی مقاله |
بررسی اثر ضد باکتری عصاره آبی و جوشانده زنجبیل بر روی باکتریهای مولد مسمومیت غذایی |
عنوان لاتین مقاله |
|
نوع گردهمایی |
|
عنوان کنگره |
کنگره سالیانه دانشجویان ع پ کشور 7 |
تعداد نویسندگان |
|
سطح کنگره |
داخلی دانشجویی |
سال شمسی |
1385 |
نوع ارائه در همایش |
پوستر |
تاریخ شروع و خاتمه کنگره |
1385/03/09 الی 1385/03/11 |
محل برگزاری کنگره |
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی |
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
zanjebil.jpg | 1390/09/13 | | دانلود |