علوم پزشکی شاهرود

بررسی اثر چای حاصل از قارچ کومبوچا بر روی توانایی تشکیل بیوفیلم استرپتوکوک های دهانی ایجاد کننده پلاکهای دندان

Study of Antimicrobial activity of Kombucha tea on biofilm formation of salivaruis group stereptococcci


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه پژوهان
مجری و همکاران
همکاران پایان نامه
مقالات مرتبط
مقالات مرتبط
 دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

همکاران: مهدی میرزایی , حمیدرضا آذرنیا , مرجان رشیدان

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد 455
عنوان فارسی پایان‌نامه بررسی اثر چای حاصل از قارچ کومبوچا بر روی توانایی تشکیل بیوفیلم استرپتوکوک های دهانی ایجاد کننده پلاکهای دندان
عنوان لاتین پایان‌نامه Study of Antimicrobial activity of Kombucha tea on biofilm formation of salivaruis group stereptococcci
گروه بالینی
دانشکده/مرکز
محل ارایه طرح شورای پژوهشی دانشگاه
تاریخ تصویب 1396/05/10
تاریخ شروع 1395/04/15
تاریخ پایان (دفاع) 1397/06/25
سال ارائه
فصل
مقطع تحصیلی پایان نامه دکتری حرفه‌ای
نوع پایان نامه علوم پایه
رشته تخصصی پزشکی
بودجه پایان نامه 133000000.0000

اطلاعات همکاران پایان نامه
hide/show

نام همکار سمت همکار سمت همکار پایان نامه
مهدی میرزایی استاد راهنما
حمیدرضا آذرنیا مجری- دانشجو
مرجان رشیدان استاد مشاور

مقالات مرتبط
hide/show

عنوان مقاله