بررسی اثر چای حاصل از قارچ کومبوچا بر روی توانایی تشکیل بیوفیلم استرپتوکوک های دهانی ایجاد کننده پلاکهای دندان
Study of Antimicrobial activity of Kombucha tea on biofilm formation of salivaruis group stereptococcci
همکاران: مهدی میرزایی , حمیدرضا آذرنیا , مرجان رشیدان
کلمات کلیدی:
کد |
455 |
عنوان فارسی پایاننامه |
بررسی اثر چای حاصل از قارچ کومبوچا بر روی توانایی تشکیل بیوفیلم استرپتوکوک های دهانی ایجاد کننده پلاکهای دندان |
عنوان لاتین پایاننامه |
Study of Antimicrobial activity of Kombucha tea on biofilm formation of salivaruis group stereptococcci |
گروه |
بالینی |
دانشکده/مرکز |
|
محل ارایه طرح |
شورای پژوهشی دانشگاه |
تاریخ تصویب |
1396/05/10 |
تاریخ شروع |
1395/04/15 |
تاریخ پایان (دفاع) |
1397/06/25 |
سال ارائه |
|
فصل |
|
مقطع تحصیلی پایان نامه |
دکتری حرفهای |
نوع پایان نامه |
علوم پایه |
رشته تخصصی |
پزشکی |
بودجه پایان نامه |
133000000.0000 |
اطلاعات همکاران پایان نامه