بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی وحسی نان حجیم فرموله شده با خرفه بر پروفایل لیپدی ومیزان قندناشتا در مبتلایان به دیابت وچربی بالا مراجعه کننده به کلنیک دیابت شاهرود
Investigation of physic-chemical and rheological properties of Iranian bulk formulated with Purslane plant on lipid profile in patients with diabetes, and high lipid referring to Shahrood Diabetes Clinic - a clinical trial
همکاران: مهری دلوریان زاده , حسین ابراهیمی , لیلا نوری , عبدالرضا محمدی نافچی
کلمات کلیدی:
کد |
555 |
عنوان فارسی پایاننامه |
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی وحسی نان حجیم فرموله شده با خرفه بر پروفایل لیپدی ومیزان قندناشتا در مبتلایان به دیابت وچربی بالا مراجعه کننده به کلنیک دیابت شاهرود |
عنوان لاتین پایاننامه |
Investigation of physic-chemical and rheological properties of Iranian bulk formulated with Purslane plant on lipid profile in patients with diabetes, and high lipid referring to Shahrood Diabetes Clinic - a clinical trial |
گروه |
بهداشت عمومی |
دانشکده/مرکز |
|
محل ارایه طرح |
سایر دانشگاه ها |
تاریخ تصویب |
|
تاریخ شروع |
|
تاریخ پایان (دفاع) |
|
سال ارائه |
|
فصل |
|
مقطع تحصیلی پایان نامه |
دکترای تخصصی (.Ph.D) |
نوع پایان نامه |
بالینی |
رشته تخصصی |
سایر |
بودجه پایان نامه |
0.0000 |
اطلاعات همکاران پایان نامه