علوم پزشکی شاهرود

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی وحسی نان حجیم فرموله شده با خرفه بر پروفایل لیپدی ومیزان قندناشتا در مبتلایان به دیابت وچربی بالا مراجعه کننده به کلنیک دیابت شاهرود

Investigation of physic-chemical and rheological properties of Iranian bulk formulated with Purslane plant on lipid profile in patients with diabetes, and high lipid referring to Shahrood Diabetes Clinic - a clinical trial


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه پژوهان
مجری و همکاران
همکاران پایان نامه
مقالات مرتبط
مقالات مرتبط
 دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

همکاران: مهری دلوریان زاده , حسین ابراهیمی , لیلا نوری , عبدالرضا محمدی نافچی

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد 555
عنوان فارسی پایان‌نامه بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی وحسی نان حجیم فرموله شده با خرفه بر پروفایل لیپدی ومیزان قندناشتا در مبتلایان به دیابت وچربی بالا مراجعه کننده به کلنیک دیابت شاهرود
عنوان لاتین پایان‌نامه Investigation of physic-chemical and rheological properties of Iranian bulk formulated with Purslane plant on lipid profile in patients with diabetes, and high lipid referring to Shahrood Diabetes Clinic - a clinical trial
گروه بهداشت عمومی
دانشکده/مرکز
محل ارایه طرح سایر دانشگاه ها
تاریخ تصویب
تاریخ شروع
تاریخ پایان (دفاع)
سال ارائه
فصل
مقطع تحصیلی پایان نامه دکترای تخصصی (.Ph.D)
نوع پایان نامه بالینی
رشته تخصصی سایر
بودجه پایان نامه 0.0000

اطلاعات همکاران پایان نامه
hide/show

نام همکار سمت همکار سمت همکار پایان نامه
مهری دلوریان زاده مجری- دانشجو
حسین ابراهیمی استاد مشاور
لیلا نوری استاد راهنما
عبدالرضا محمدی نافچی استاد راهنما

مقالات مرتبط
hide/show

عنوان مقاله