بررسی الگوی توزیعی باکتری های جداشده از مواد غذایی تازه و فریز شده در یک مقطع 3 ساله در شهرستان شاهرود
بررسی مقایسه ای توان تشکیل بیوفیلم در باکتری های جدا شده از مواد غذایی مختلف
Investigation of distribution pattern of bacteria isolated from fresh and frozen foods in a 3-year period in Shahroud city
همکاران: مهدی یوسفی , مهدی میرزایی , محمدباقر سهرابی
کلمات کلیدی:
کد |
861 |
عنوان فارسی پایاننامه |
بررسی الگوی توزیعی باکتری های جداشده از مواد غذایی تازه و فریز شده در یک مقطع 3 ساله در شهرستان شاهرود
بررسی مقایسه ای توان تشکیل بیوفیلم در باکتری های جدا شده از مواد غذایی مختلف |
عنوان لاتین پایاننامه |
Investigation of distribution pattern of bacteria isolated from fresh and frozen foods in a 3-year period in Shahroud city |
گروه |
بالینی |
دانشکده/مرکز |
|
محل ارایه طرح |
|
تاریخ تصویب |
1399/06/30 |
تاریخ شروع |
1399/10/11 |
تاریخ پایان (دفاع) |
1401/04/11 |
سال ارائه |
|
فصل |
|
مقطع تحصیلی پایان نامه |
دکتری حرفهای |
نوع پایان نامه |
علوم پایه |
رشته تخصصی |
پزشکی |
بودجه پایان نامه |
0.0000 |
اطلاعات همکاران پایان نامه