| کد طرح در واحد ارائه دهنده |
|
| کد کمیته اخلاق |
IR.SHMU.REC.1403.014 |
| کد طرح |
1402000085 |
| عنوان فارسی طرح |
بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر روی میزان تشکیل اکریلامید در ته دیگ نان : ارزیابی ریسک سرطانزایی در کودکان و بزرگسالان |
| عنوان لاتین طرح |
Investigating the effect of different additives on the amount of acrylamide formation in the bread Tahdig: assessing the risk of carcinogenesis in children and adults |
| زمان اجرا -روز |
|
| تاریخ ارائه طرح |
1402/09/05 |
| تاریخ تصویب |
1402/11/10 |
| تاریخ شروع |
1403/05/01 |
| تاریخ خاتمه |
1405/05/01 |
| دانشکده/مرکز |
|
| وضعیت اجرای طرح |
دریافت پاسخ ناظر |
| محل اجرای طرح |
|
| محل نگهداری گزارش |
|
| نوع مطالعه |
مقطعی |
| نحوه مشارکت طرح |
|
| سازمان مجری |
|
| تاریخ خاتمه مصوب شورا |
|
| محل اعتبار طرح |
|
| محل اجرای طرح |
|
| نوع طرح |
|
| ترجمان دانش (با رعایت دستورالعمل) |
|
| گروه های هدف ترجمان دانش |
|