علوم پزشکی شاهرود
 مجید  عرب عامری

 فعالیت های پژوهشی

 

مجید عرب عامری

در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود 







چاپ صفحه

خروجی Word
پژوهان
صفحه نخست سامانه
طرح های تحقیقاتی
طرح های تحقیقاتی
مقالات چاپ شده
مقالات چاپ شده
مقالات ارائه شده
مقالات ارائه شده
کتاب ها
کتاب ها
پایان نامه ها
پایان نامه ها
اختراعات
اختراعات
جوایز کسب شده
جوایز کسب شده
دوره ها/ کارگاه ها
دوره ها/ کارگاه ها
داوری ها
داوری ها
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود
پروفایل در SCUPOS
پروفایل در SCOPUS
پروفایل در ISI
پروفایل در ISI
پروفایل در Google Scholar
پروفایل در Google Scholar
پروفایل در ORCID
پروفایل در ORCID
 پروفایل در ResearchGate
پروفایل در ResearchGate
پروفایل در پاب مد
پروفایل در پاب مد
پروفایل در مدلیب
پروفایل در مدلیب

اطلاعات کلی
hide/show

نام و نام خانوادگی (فارسی) : مجید عرب عامری رسته پژوهشگر : کارشناس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
نام و نام خانوادگی (انگلیسی) : majid arabameri پست الکترونیک : majid.arabamerei@gmail.com
مرتبه علمی : غیر هیات علمی دانشکده/محل خدمت : معاونت دارو و غذا
رشته تخصصی : علوم و صنایع غذایی گروه آموزشی :
آخرین مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد آدرس محل کار :

سوابق تحصیلی
hide/show

رشته تحصیلی/ تخصصی درجه‌تحصیلی سال دریافت مدرک دانشگاه/ موسسه
صنایع غذاییکارشناسی ارشد1382تربیت مدرس

سوابق شغلی
hide/show

سمت نام و آدرس محل خدمت تاریخ شروع تاریخ پایان

سوابق پژوهشی


طرح های تحقیقاتی
hide/show

ردیف عنوان کد رهگیری سمت مدت طرح(ماه) تاریخ شروع تاریخ پایان وضعیت اجرای طرح
1بررسی ارتباط بین وضعیت تغذیه و سن بلوغ دانش آموزان دختر 14-11 سال و مقایسه آن در دو ناحیه شهری و روستایی شهرستان شاهرود8301 541383/09/241388/03/26خاتمه یافته
2بررسی آلودگی پنیر سنتی در حال عرضه به میکروب بروسلا در شهرستان شاهرود8635مجری241387/02/021388/01/01خاتمه یافته
3اندازه گیری میزان سرب موجود در شیر عرضه شده در شاهرود9233مجری71392/06/271393/01/27خاتمه یافته
4مدل سازی حذف ازت آمونیاکی از شیرابه زباله با استفاده از فرایند سونوکاتالیست به روش شبکه عصبی مصنوعی9347مشاور علمی121393/11/191394/11/19خاتمه یافته
5بررسی میزان قندهای ساده و پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای چرب ترانس موجود در انواع شیرینی صنعتی و صنفی تولید و عرضه شده در شهر شاهرود9548مجری 1395/07/061396/10/06خاتمه یافته
6اندازه گیری هیدروکربن های آروماتیک چند هسته ای (PAHs) در چای و قهوه و بررسی آنها در شاهرود با روش MSPE-GC/MS9805مجری 1398/03/251400/03/25خاتمه یافته
7بررسی تاثیر هیدروکلوئید¬های مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کینوآ برای بیمارن سلیاکی98124مجری 1398/12/121401/12/12در دست اجرا

مقالات چاپ شده در مجله
hide/show

ردیف عنوان کد رهگیری نمایه سال چاپ ISSN شماره ضریب تاثیر
1بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا1678SID-IV13911735-77568(1)
2مدل‌سازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی2183Chemical Abstract-III13937756-1735سال دهم، شماره 1، بهار 1394،
3پیش بینی مقدار متان در بیوگاز محل دفن زباله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی2314علمی پژوهشی13946594-24231(2)
4تأثیر بخار آب و نانوسیل بر حذف آلودگی میکروبی از دستگاه های تولید بستنی2138Chemical Abstract-III13941735-577x10(1)
5استفاده از شبکه عصبی مصنوعی برای مدل سازی حذف ازت آمونیاکی از شیرابه زباله با استفاده از فرآیند اولتراسوند2463سایر13942423-65971(3)
6بررسی میزان آلودگی انگلی کبد شترهای کشتار شده در شاهرود در سال 13942763Chemical Abstract-III13952345-375311(3)
7پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی2840علمی پژوهشی13952423-38038(2)
8مدل‌سازی تصفیه فاضلاب لبنی به‌روش انعقاد الکتریکی با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی2627Chemical Abstract-III13952345-375311(3)
9مدل سازی حذف COD از شیرابه زباله با استفاده از اولتراسوند به روش شبکه عصبی مصنوعی2867ISI13960324-882843(1)0.505
10مدلسازی مهاجرت فتالات از بطری های ماء لشعیر با استفاده از سامانه استنتاج فازی تطبیقی2982ISI13961097-0010inpress2.463
11ارزیابی برنج موجود در بازار ایران با تأکید بر عناصر سمی و ضروری؛ تأثیر روشهای مختلف پخت و پز3863ISI13980163-49840163-49842.431
12تاثیر خشک کن های انجمادی و پاششی بر ترکیبات زیست فعال عصاره آبزی برگ زیتون با استفاده از روش های HCA و PCA3574ISI13982193-412613(4)1.415
13پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر: ارزیابی و پیش بینی توسط سیستم استنتاج فازی تطبیقی (ANFIS)3531ISI13981097-001099(12)2.379
14ارزیابی ریسک کادمیوم و سرب با مصرف شیر در شرق ایران با روش مونت کارلو3497Chemical Abstract-III13982383-30096(2)
15تعیین ناخالصی منیزیم ، کلسیم و سولفات یون در نمک خوراکی تجاری3901scopus-III13992251-672710(2)
16غلظت هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در نمونه های گوشتی فرآوری شده جمع آوری شده از بازار ایران: یک مطالعه ارزیابی خطر سلامتی3879ISI1399 0944-13444.868
17غلظت و ارزیابی خطر سلامتی هیدروکربنهای معطر چند حلقه ای در نمونه های چای و قهوه تجاری در ایران4280ISI13991614-7499283.056

مقالات ارائه شده در همایش
hide/show

ردیف عنوان مقاله کد رهگیری نام کنگره محل کنگره نوع ارائه سال
1بررسی میزان آلودگی میکروبی ادوی هجات (زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه، دارچین) عرضه شده در شهرستان شاهرود در سال 13891303دومین سمینار ابعاد رفتاری و اجتماعی در سلامتدانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرودپوستر1390
2ارزیابی و پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی1304دومین سمینار ابعاد رفتاری و اجتماعی در سلامتدانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرودپوستر1390
3بررسی میزان آلودگی میکروبی کره حیوانی سنتی عرضه شده در شهرستان شاهرود در سال 13891334یازدهمین سمینار دانش و تندرستیدانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرودپوستر1390
4بررسی میزان بلانکیت آبنبات‌های تولیدی شهر شاهرود در 6ماهه اول سال 13911740دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستیدانشگاه علوم پزشکی شاهرودپوستر1391
5مقایسه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیرهای عرضه شده در شهرستان شاهرود با استاندارد ملی در سال 13901742دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستیدانشگاه علوم پزشکی شاهرودپوستر1391
6سیرو پیش آگهی بیماران مبتلا به سرطان پستان با توجه به شاخص‌های کلینیکی و پاراکینیکی طی سال90-89 در بیمارستان موسی بن جعفر (ع) مشهد1743دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستیدانشگاه علوم پزشکی شاهرودپوستر1391
7بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی نمک‌های طعام مصرفی و مقایسه آن با استاندارد در شهر ستان شاهرود (زمستان 1390)1744دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستیدانشگاه علوم پزشکی شاهرودپوستر1391
8تغذیه درمانی در قرآن 1727دومین همایش قرآن پژوهی و طب دانشگاه علوم پزشکی شاهرودپوستر1391
9ارتباط مبانی قرآن‌شناسی و بهبود سلامت روانی و شاد کامی1773دومین همایش قرآن پژوهی و طب دانشگاه علوم پزشکی شاهرودپوستر1391
10مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت2207اولین همایش افزایش ماندگاری مواد غذایی بدون مواد افزودنیمرکز همایش های بین المللی رازی تهران 1393

کتاب ها
hide/show

ردیف عنوان نوع کتابت قیمت

پایان نامه ها
hide/show

ردیف عنوان مقطع تحصیلی پایان‌نامه نوع پایان‌نامه تاریخ شروع تاریخ پایان

اخترعات
hide/show

ردیف عنوان سطح بهره برداری تاریخ ثبت اختراع

جوایز کسب شده
hide/show

ردیف عنوان جایزه نام جشنواره تاریخ

دوره ها/ کارگاه ها
hide/show

ردیف عنوان کارگاه /دوره حوزه دوره/کارگاه تاریخ شروع تاریخ خاتمه

داوری ها
hide/show

ردیف عنوان نوع داوری
1ارزیابی ویژگی عطر و طعم گوشت بر اساس آرایه حسگر با استفاده از ماشین های بردار پشتیبانیداور مقاله