چاپ صفحه | خروجی Word | صفحه نخست سامانه | طرح های تحقیقاتی | مقالات چاپ شده | مقالات ارائه شده | کتاب ها | پایان نامه ها | اختراعات | جوایز کسب شده | دوره ها/ کارگاه ها | داوری ها | علوم پزشکی شاهرود |
پروفایل در SCOPUS |
پروفایل در ISI |
پروفایل در Google Scholar |
پروفایل در ORCID |
پروفایل در ResearchGate |
پروفایل در پاب مد |
پروفایل در مدلیب |
نام و نام خانوادگی (فارسی) : مجید عرب عامری | رسته پژوهشگر : کارشناس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود |
نام و نام خانوادگی (انگلیسی) : majid arabameri | پست الکترونیک : majid.arabamerei@gmail.com |
مرتبه علمی : غیر هیات علمی | دانشکده/محل خدمت : معاونت دارو و غذا |
رشته تخصصی : علوم و صنایع غذایی | گروه آموزشی : |
آخرین مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد | آدرس محل کار : |
رشته تحصیلی/ تخصصی | درجهتحصیلی | سال دریافت مدرک | دانشگاه/ موسسه |
---|---|---|---|
صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | 1382 | تربیت مدرس |
سمت | نام و آدرس محل خدمت | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
---|
ردیف | عنوان مقاله | کد رهگیری | نام کنگره | محل کنگره | نوع ارائه | سال |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | بررسی میزان آلودگی میکروبی ادوی هجات (زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه، دارچین) عرضه شده در شهرستان شاهرود در سال 1389 | 1303 | دومین سمینار ابعاد رفتاری و اجتماعی در سلامت | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود | پوستر | 1390 |
2 | ارزیابی و پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی | 1304 | دومین سمینار ابعاد رفتاری و اجتماعی در سلامت | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود | پوستر | 1390 |
3 | بررسی میزان آلودگی میکروبی کره حیوانی سنتی عرضه شده در شهرستان شاهرود در سال 1389 | 1334 | یازدهمین سمینار دانش و تندرستی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود | پوستر | 1390 |
4 | بررسی میزان بلانکیت آبنباتهای تولیدی شهر شاهرود در 6ماهه اول سال 1391 | 1740 | دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستی | دانشگاه علوم پزشکی شاهرود | پوستر | 1391 |
5 | مقایسه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیرهای عرضه شده در شهرستان شاهرود با استاندارد ملی در سال 1390 | 1742 | دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستی | دانشگاه علوم پزشکی شاهرود | پوستر | 1391 |
6 | سیرو پیش آگهی بیماران مبتلا به سرطان پستان با توجه به شاخصهای کلینیکی و پاراکینیکی طی سال90-89 در بیمارستان موسی بن جعفر (ع) مشهد | 1743 | دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستی | دانشگاه علوم پزشکی شاهرود | پوستر | 1391 |
7 | بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی نمکهای طعام مصرفی و مقایسه آن با استاندارد در شهر ستان شاهرود (زمستان 1390) | 1744 | دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستی | دانشگاه علوم پزشکی شاهرود | پوستر | 1391 |
8 | تغذیه درمانی در قرآن | 1727 | دومین همایش قرآن پژوهی و طب | دانشگاه علوم پزشکی شاهرود | پوستر | 1391 |
9 | ارتباط مبانی قرآنشناسی و بهبود سلامت روانی و شاد کامی | 1773 | دومین همایش قرآن پژوهی و طب | دانشگاه علوم پزشکی شاهرود | پوستر | 1391 |
10 | مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت | 2207 | اولین همایش افزایش ماندگاری مواد غذایی بدون مواد افزودنی | مرکز همایش های بین المللی رازی تهران | 1393 |
ردیف | عنوان | نوع کتابت | قیمت |
---|
ردیف | عنوان | مقطع تحصیلی پایاننامه | نوع پایاننامه | تاریخ شروع | تاریخ پایان |
---|
ردیف | عنوان | سطح بهره برداری | تاریخ ثبت اختراع |
---|
ردیف | عنوان جایزه | نام جشنواره | تاریخ |
---|
ردیف | عنوان کارگاه /دوره | حوزه دوره/کارگاه | تاریخ شروع | تاریخ خاتمه |
---|
ردیف | عنوان | نوع داوری |
---|---|---|
1 | ارزیابی ویژگی عطر و طعم گوشت بر اساس آرایه حسگر با استفاده از ماشین های بردار پشتیبانی | داور مقاله |