کد طرح در واحد ارائه دهنده |
950057 |
کد کميته اخلاق |
IR.SHMU.REC.1395.93 |
کد طرح |
9548 |
عنوان فارسي طرح |
A review of amount of simple sugars ,fatty acid profiles and trans fatty acid content in a Industrial and trade confectionery production and supply in the Shahrood |
عنوان لاتين طرح |
بررسی میزان قندهای ساده و پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای چرب ترانس موجود در انواع شیرینی صنعتی و صنفی تولید و عرضه شده در شهر شاهرود |
زمان اجرا -روز |
|
تاريخ ارائه طرح |
1395/03/19 |
تاريخ تصويب |
1395/06/16 |
تاريخ شروع |
1395/07/06 |
تاريخ خاتمه |
1396/10/06 |
دانشکده/مرکز |
|
وضعيت اجراي طرح |
خاتمه یافته |
محل اجراي طرح |
|
محل نگهداري گزارش |
|
نوع مطالعه |
مقطعی |
نحوه مشارکت طرح |
|
سازمان مجري |
|
تاريخ خاتمه مصوب شورا |
1397/02/22 |
محل اعتبار طرح |
|
محل اجراي طرح |
|
نوع طرح |
|
ترجمان دانش (با رعايت دستورالعمل) |
|
گروه هاي هدف ترجمان دانش |
|