علوم پزشکي شاهرود

بررسی میزان قندهای ساده و پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای چرب ترانس موجود در انواع شیرینی صنعتی و صنفی تولید و عرضه شده در شهر شاهرود

A review of amount of simple sugars ,fatty acid profiles and trans fatty acid content in a Industrial and trade confectionery production and supply in the Shahrood


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه پژوهان
مجري و همکاران
مجري و همکاران
 دانشگاه علوم پزشکي شاهرود
دانشگاه علوم پزشکي شاهرود

مجريان: مجید عرب عامری

کلمات کليدي:

اطلاعات کلي طرح
hide/show

کد طرح در واحد ارائه دهنده 950057
کد کميته اخلاق IR.SHMU.REC.1395.93
کد طرح 9548
عنوان فارسي طرح A review of amount of simple sugars ,fatty acid profiles and trans fatty acid content in a Industrial and trade confectionery production and supply in the Shahrood
عنوان لاتين طرح بررسی میزان قندهای ساده و پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای چرب ترانس موجود در انواع شیرینی صنعتی و صنفی تولید و عرضه شده در شهر شاهرود
زمان اجرا -روز
تاريخ ارائه طرح 1395/03/19
تاريخ تصويب 1395/06/16
تاريخ شروع 1395/07/06
تاريخ خاتمه 1396/10/06
دانشکده/مرکز
وضعيت اجراي طرح خاتمه یافته
محل اجراي طرح
محل نگهداري گزارش
نوع مطالعه مقطعی
نحوه مشارکت طرح
سازمان مجري
تاريخ خاتمه مصوب شورا 1397/02/22
محل اعتبار طرح
محل اجراي طرح
نوع طرح
ترجمان دانش (با رعايت دستورالعمل)
گروه هاي هدف ترجمان دانش

اطلاعات مجري و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگي سمت در طرح
مجید عرب عامریمجری
سیده معصومه مدنی تنکابنیهمکار
محبوبه نظریهمکار
اشرف نظریانهمکار
محسن عباسی بسطامیمجری غیر نماینده
غلامعلی شریفی عربمجری غیر نماینده
سولماز میرزامحمدیمجری غیر نماینده
فرزانه امانپورهمکار