علوم پزشکي شاهرود

بررسی تاثیر هیدروکلوئید¬های مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کینوآ برای بیمارن سلیاکی

The effect of different hydrocolloids on physicochemical properties and quality of gluten free cake based on rice flour and kinoa for celiac patients


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه پژوهان
مجري و همکاران
مجري و همکاران
 دانشگاه علوم پزشکي شاهرود
دانشگاه علوم پزشکي شاهرود

مجريان: مجید عرب عامری

کلمات کليدي:

اطلاعات کلي طرح
hide/show

کد طرح در واحد ارائه دهنده 98000188
کد کميته اخلاق IR.SHMU.REC.1398.156
کد طرح 98124
عنوان فارسي طرح The effect of different hydrocolloids on physicochemical properties and quality of gluten free cake based on rice flour and kinoa for celiac patients
عنوان لاتين طرح بررسی تاثیر هیدروکلوئید¬های مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کینوآ برای بیمارن سلیاکی
زمان اجرا -روز
تاريخ ارائه طرح 1398/09/20
تاريخ تصويب 1398/12/07
تاريخ شروع 1398/12/12
تاريخ خاتمه 1401/12/12
دانشکده/مرکز
وضعيت اجراي طرح در دست اجرا
محل اجراي طرح
محل نگهداري گزارش
نوع مطالعه مقطعی
نحوه مشارکت طرح
سازمان مجري
تاريخ خاتمه مصوب شورا
محل اعتبار طرح
محل اجراي طرح
نوع طرح
ترجمان دانش (با رعايت دستورالعمل)
گروه هاي هدف ترجمان دانش

اطلاعات مجري و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگي سمت در طرح
مجید عرب عامریمجری