کد طرح در واحد ارائه دهنده |
98000188 |
کد کميته اخلاق |
IR.SHMU.REC.1398.156 |
کد طرح |
98124 |
عنوان فارسي طرح |
The effect of different hydrocolloids on physicochemical properties and quality of gluten free cake based on rice flour and kinoa for celiac patients |
عنوان لاتين طرح |
بررسی تاثیر هیدروکلوئید¬های مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کینوآ برای بیمارن سلیاکی |
زمان اجرا -روز |
|
تاريخ ارائه طرح |
1398/09/20 |
تاريخ تصويب |
1398/12/07 |
تاريخ شروع |
1398/12/12 |
تاريخ خاتمه |
1401/12/12 |
دانشکده/مرکز |
|
وضعيت اجراي طرح |
در دست اجرا |
محل اجراي طرح |
|
محل نگهداري گزارش |
|
نوع مطالعه |
مقطعی |
نحوه مشارکت طرح |
|
سازمان مجري |
|
تاريخ خاتمه مصوب شورا |
|
محل اعتبار طرح |
|
محل اجراي طرح |
|
نوع طرح |
|
ترجمان دانش (با رعايت دستورالعمل) |
|
گروه هاي هدف ترجمان دانش |
|