علوم پزشکی شاهرود

بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر روی میزان تشکیل اکریلامید در ته دیگ نان : ارزیابی ریسک سرطان‌زایی در کودکان و بزرگ‌سالان

Investigating the effect of different additives on the amount of acrylamide formation in the bread Tahdig: assessing the risk of carcinogenesis in children and adults


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه پژوهان
مجری و همکاران
مجری و همکاران
 دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

مجریان: غلامعلی شریفی عرب

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح در واحد ارائه دهنده
کد کمیته اخلاق IR.SHMU.REC.1403.014
کد طرح 1402000085
عنوان فارسی طرح بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر روی میزان تشکیل اکریلامید در ته دیگ نان : ارزیابی ریسک سرطان‌زایی در کودکان و بزرگ‌سالان
عنوان لاتین طرح Investigating the effect of different additives on the amount of acrylamide formation in the bread Tahdig: assessing the risk of carcinogenesis in children and adults
زمان اجرا -روز
تاریخ ارائه طرح 1402/09/05
تاریخ تصویب 1402/11/10
تاریخ شروع 1403/05/01
تاریخ خاتمه 1405/05/01
دانشکده/مرکز
وضعیت اجرای طرح دریافت پاسخ ناظر
محل اجرای طرح
محل نگهداری گزارش
نوع مطالعه مقطعی
نحوه مشارکت طرح
سازمان مجری
تاریخ خاتمه مصوب شورا
محل اعتبار طرح
محل اجرای طرح
نوع طرح
ترجمان دانش (با رعایت دستورالعمل)
گروه های هدف ترجمان دانش

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح
غلامعلی شریفی عربمجری
نبی شریعتی فرمجری غیر نماینده
مجید عرب عامریهمکار
مجتبی موذنهمکار
حسین بهرام زادهمکار
حانیه اصغریهمکار