کد طرح در واحد ارائه دهنده |
|
کد کمیته اخلاق |
IR.SHMU.REC.1403.014 |
کد طرح |
1402000085 |
عنوان فارسی طرح |
بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر روی میزان تشکیل اکریلامید در ته دیگ نان : ارزیابی ریسک سرطانزایی در کودکان و بزرگسالان |
عنوان لاتین طرح |
Investigating the effect of different additives on the amount of acrylamide formation in the bread Tahdig: assessing the risk of carcinogenesis in children and adults |
زمان اجرا -روز |
|
تاریخ ارائه طرح |
1402/09/05 |
تاریخ تصویب |
1402/11/10 |
تاریخ شروع |
1403/05/01 |
تاریخ خاتمه |
1405/05/01 |
دانشکده/مرکز |
|
وضعیت اجرای طرح |
دریافت پاسخ ناظر |
محل اجرای طرح |
|
محل نگهداری گزارش |
|
نوع مطالعه |
مقطعی |
نحوه مشارکت طرح |
|
سازمان مجری |
|
تاریخ خاتمه مصوب شورا |
|
محل اعتبار طرح |
|
محل اجرای طرح |
|
نوع طرح |
|
ترجمان دانش (با رعایت دستورالعمل) |
|
گروه های هدف ترجمان دانش |
|