علوم پزشکی شاهرود

تأثیر بخار آب و نانوسیل بر حذف آلودگی میکروبی از دستگاه های تولید بستنی

The Effect of Vapor and Nanosil on Microbial Contamination in Ice Cream Making Machines


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: علیرضا شیخ زاده , مجید عرب عامری , مهدی میرزایی , ملیحه فلاح , طیبه جواهری , پژوهشگر خارج از دانشگاه

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 2138
عنوان فارسی مقاله تأثیر بخار آب و نانوسیل بر حذف آلودگی میکروبی از دستگاه های تولید بستنی
عنوان لاتین مقاله The Effect of Vapor and Nanosil on Microbial Contamination in Ice Cream Making Machines
نام نشریه فصلنامه دانش و تندرستی
دوره (شماره) 10(1)
ناشر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
تاریخ انتشار 1394/01/01
نمایه نامه Chemical Abstract-III
سال شمسی 1394
تعداد نویسندگان 7
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 1735-577x
لینک مقاله http://knh.shmu.ac.ir/index.php/site/article/view/333

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1پژوهشگر خارج از دانشگاهغلامرضا جاهد خانیکیاول
2طیبه جواهری هفتم
3علیرضا شیخ زاده سوم
4مجید عرب عامری چهارم
5ملیحه فلاح پنجم
6مهدی میرزایی چهارم