تأثیر بخار آب و نانوسیل بر حذف آلودگی میکروبی از دستگاه های تولید بستنی
The Effect of Vapor and Nanosil on Microbial Contamination in Ice Cream Making Machines
نویسندگان: علیرضا شیخ زاده , مجید عرب عامری , مهدی میرزایی , ملیحه فلاح , طیبه جواهری , پژوهشگر خارج از دانشگاه
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
2138 |
عنوان فارسی مقاله |
تأثیر بخار آب و نانوسیل بر حذف آلودگی میکروبی از دستگاه های تولید بستنی |
عنوان لاتین مقاله |
The Effect of Vapor and Nanosil on Microbial Contamination in Ice Cream Making Machines |
نام نشریه |
فصلنامه دانش و تندرستی |
دوره (شماره) |
10(1) |
ناشر |
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود |
تاریخ انتشار |
1394/01/01 |
نمایه نامه |
Chemical Abstract-III |
سال شمسی |
1394 |
تعداد نویسندگان |
7 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
1735-577x |
لینک مقاله |
http://knh.shmu.ac.ir/index.php/site/article/view/333 |