کد مقاله |
2183 |
عنوان فارسی مقاله |
مدلسازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی |
عنوان لاتین مقاله |
Modeling and Predicting the Oxidative Stability of Olive Oil during the Storage Time at Ambient Conditions Using Artificial Neural Network |
نام نشریه |
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران |
دوره (شماره) |
سال دهم، شماره 1، بهار 1394، |
ناشر |
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور |
تاریخ انتشار |
1394/01/14 |
نمایه نامه |
Chemical Abstract-III |
سال شمسی |
1393 |
تعداد نویسندگان |
3 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
7756-1735 |
لینک مقاله |
http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_id=1748&slc_lang=fa&sid=1&ftxt=1 |