علوم پزشکی شاهرود

مدل‌سازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی

Modeling and Predicting the Oxidative Stability of Olive Oil during the Storage Time at Ambient Conditions Using Artificial Neural Network


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: مجید عرب عامری

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 2183
عنوان فارسی مقاله مدل‌سازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
عنوان لاتین مقاله Modeling and Predicting the Oxidative Stability of Olive Oil during the Storage Time at Ambient Conditions Using Artificial Neural Network
نام نشریه مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
دوره (شماره) سال دهم، شماره 1، بهار 1394،
ناشر انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
تاریخ انتشار 1394/01/14
نمایه نامه Chemical Abstract-III
سال شمسی 1393
تعداد نویسندگان 3
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 7756-1735
لینک مقاله http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_id=1748&slc_lang=fa&sid=1&ftxt=1

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1مجید عرب عامری دوم