علوم پزشکی شاهرود

پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی

(Prediction and Assurance of Virgin Olive Oil Quality by using the adaptive neuro fuzzy inference system (ANFIS


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: مجید عرب عامری , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 2840
عنوان فارسی مقاله پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی
عنوان لاتین مقاله (Prediction and Assurance of Virgin Olive Oil Quality by using the adaptive neuro fuzzy inference system (ANFIS
نام نشریه نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
دوره (شماره) 8(2)
ناشر انشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
تاریخ انتشار 1396/01/10
نمایه نامه علمی پژوهشی
سال شمسی 1395
تعداد نویسندگان 3
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 2423-3803
لینک مقاله http://ejfpp.gau.ac.ir/article_3444_967b17b59a7e0fac6aa22ede5e88d801.pdf

متن مقاله نتیجه مقاله متن مقاله نتیجه مقاله

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1پژوهشگر خارج از دانشگاهروشنک رفیعی نظریاول
2پژوهشگر خارج از دانشگاهحسن کاکوییدوم
3مجید عرب عامری سوم