علوم پزشکی شاهرود

پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر: ارزیابی و پیش بینی توسط سیستم استنتاج فازی تطبیقی (ANFIS)

Oxidative stability of virgin olive oil: Evaluation and prediction by adaptive neuro‐fuzzy inference system (ANFIS)


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: مجید عرب عامری , روشنک رفیعی نظری , سولماز میرزامحمدی , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 3531
عنوان فارسی مقاله پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر: ارزیابی و پیش بینی توسط سیستم استنتاج فازی تطبیقی (ANFIS)
عنوان لاتین مقاله Oxidative stability of virgin olive oil: Evaluation and prediction by adaptive neuro‐fuzzy inference system (ANFIS)
نام نشریه Journal of the Science of Food and Agriculture
دوره (شماره) 99(12)
ناشر London, Society of Chemical Industry.
تاریخ انتشار 1398/02/16
نمایه نامه ISI
سال شمسی 1398
تعداد نویسندگان 8
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 1097-0010
لینک مقاله https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1002/jsfa.9777

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1پژوهشگر خارج از دانشگاه سوم
2پژوهشگر خارج از دانشگاه چهارم
3پژوهشگر خارج از دانشگاه ششم
4پژوهشگر خارج از دانشگاه هفتم
5پژوهشگر خارج از دانشگاه هشتم
6روشنک رفیعی نظری دوم
7مجید عرب عامری اول
8سولماز میرزامحمدی پنجم