پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر: ارزیابی و پیش بینی توسط سیستم استنتاج فازی تطبیقی (ANFIS)
Oxidative stability of virgin olive oil: Evaluation and prediction by adaptive neuro‐fuzzy inference system (ANFIS)
نویسندگان: مجید عرب عامری , روشنک رفیعی نظری , سولماز میرزامحمدی , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
3531 |
عنوان فارسی مقاله |
پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر: ارزیابی و پیش بینی توسط سیستم استنتاج فازی تطبیقی (ANFIS) |
عنوان لاتین مقاله |
Oxidative stability of virgin olive oil: Evaluation and prediction by adaptive neuro‐fuzzy inference system (ANFIS) |
نام نشریه |
Journal of the Science of Food and Agriculture |
دوره (شماره) |
99(12) |
ناشر |
London, Society of Chemical Industry. |
تاریخ انتشار |
1398/02/16 |
نمایه نامه |
ISI |
سال شمسی |
1398 |
تعداد نویسندگان |
8 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
1097-0010 |
لینک مقاله |
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1002/jsfa.9777 |