علوم پزشکی شاهرود

تاثیر خشک کن های انجمادی و پاششی بر ترکیبات زیست فعال عصاره آبزی برگ زیتون با استفاده از روش های HCA و PCA

Effect of the spray and freeze dryers on the bioactive compounds of olive leaf aqueous extract by chemometrics of HCA and PCA


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: مجید عرب عامری , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 3574
عنوان فارسی مقاله تاثیر خشک کن های انجمادی و پاششی بر ترکیبات زیست فعال عصاره آبزی برگ زیتون با استفاده از روش های HCA و PCA
عنوان لاتین مقاله Effect of the spray and freeze dryers on the bioactive compounds of olive leaf aqueous extract by chemometrics of HCA and PCA
نام نشریه Journal of Food Measurement and Characterization
دوره (شماره) 13(4)
ناشر
تاریخ انتشار 1398/03/31
نمایه نامه ISI
سال شمسی 1398
تعداد نویسندگان 6
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 2193-4126
لینک مقاله https://link.springer.com/article/10.1007/s11694-019-00196-3

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1پژوهشگر خارج از دانشگاهGilda Ghelichkhaniاول
2پژوهشگر خارج از دانشگاهMohammad Hossein Modaresiدوم
3پژوهشگر خارج از دانشگاهLadan Rashidiسوم
4پژوهشگر خارج از دانشگاهNabi ShariatifarEmail authorچهارم
5پژوهشگر خارج از دانشگاهMasoud Homapourپنجم
6مجید عرب عامری ششم