تاثیر خشک کن های انجمادی و پاششی بر ترکیبات زیست فعال عصاره آبزی برگ زیتون با استفاده از روش های HCA و PCA
Effect of the spray and freeze dryers on the bioactive compounds of olive leaf aqueous extract by chemometrics of HCA and PCA
نویسندگان: مجید عرب عامری , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
3574 |
عنوان فارسی مقاله |
تاثیر خشک کن های انجمادی و پاششی بر ترکیبات زیست فعال عصاره آبزی برگ زیتون با استفاده از روش های HCA و PCA |
عنوان لاتین مقاله |
Effect of the spray and freeze dryers on the bioactive compounds of olive leaf aqueous extract by chemometrics of HCA and PCA |
نام نشریه |
Journal of Food Measurement and Characterization |
دوره (شماره) |
13(4) |
ناشر |
|
تاریخ انتشار |
1398/03/31 |
نمایه نامه |
ISI |
سال شمسی |
1398 |
تعداد نویسندگان |
6 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
2193-4126 |
لینک مقاله |
https://link.springer.com/article/10.1007/s11694-019-00196-3 |