علوم پزشکی شاهرود

ارزیابی برنج موجود در بازار ایران با تأکید بر عناصر سمی و ضروری؛ تأثیر روشهای مختلف پخت و پز

Assessment of Rice Marketed in Iran with Emphasis on Toxic and Essential Elements; Effect of Different Cooking Methods


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , مجید عرب عامری

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 3863
عنوان فارسی مقاله ارزیابی برنج موجود در بازار ایران با تأکید بر عناصر سمی و ضروری؛ تأثیر روشهای مختلف پخت و پز
عنوان لاتین مقاله Assessment of Rice Marketed in Iran with Emphasis on Toxic and Essential Elements; Effect of Different Cooking Methods
نام نشریه Biological Trace Element Research
دوره (شماره) 0163-4984
ناشر Humana Press.
تاریخ انتشار 1398/12/28
نمایه نامه ISI
سال شمسی 1398
تعداد نویسندگان 5
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN 0163-4984
لینک مقاله https://link.springer.com/article/10.1007/s12011-020-02110-1

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1پژوهشگر خارج از دانشگاهNabi Shariatifarاول
2پژوهشگر خارج از دانشگاهMohammad Rezaeiدوم
3پژوهشگر خارج از دانشگاهMahmood Alizadeh Sani,سوم
4پژوهشگر خارج از دانشگاهMahmood Alimohammadiچهارم
5مجید عرب عامری پنجم