ارزیابی برنج موجود در بازار ایران با تأکید بر عناصر سمی و ضروری؛ تأثیر روشهای مختلف پخت و پز
Assessment of Rice Marketed in Iran with Emphasis on Toxic and Essential Elements; Effect of Different Cooking Methods
نویسندگان: پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , مجید عرب عامری
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
3863 |
عنوان فارسی مقاله |
ارزیابی برنج موجود در بازار ایران با تأکید بر عناصر سمی و ضروری؛ تأثیر روشهای مختلف پخت و پز |
عنوان لاتین مقاله |
Assessment of Rice Marketed in Iran with Emphasis on Toxic and Essential Elements; Effect of Different Cooking Methods |
نام نشریه |
Biological Trace Element Research |
دوره (شماره) |
0163-4984 |
ناشر |
Humana Press. |
تاریخ انتشار |
1398/12/28 |
نمایه نامه |
ISI |
سال شمسی |
1398 |
تعداد نویسندگان |
5 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
0163-4984 |
لینک مقاله |
https://link.springer.com/article/10.1007/s12011-020-02110-1 |