غلظت هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در نمونه های گوشتی فرآوری شده جمع آوری شده از بازار ایران: یک مطالعه ارزیابی خطر سلامتی
The concentration of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in the processed meat samples collected from Iran’s market: a probabilistic health risk assessment study
نویسندگان: مجید عرب عامری , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه
کلمات کلیدی:
کد مقاله |
3879 |
عنوان فارسی مقاله |
غلظت هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در نمونه های گوشتی فرآوری شده جمع آوری شده از بازار ایران: یک مطالعه ارزیابی خطر سلامتی |
عنوان لاتین مقاله |
The concentration of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in the processed meat samples collected from Iran’s market: a probabilistic health risk assessment study |
نام نشریه |
Environmental Science and Pollution Research |
دوره (شماره) |
0944-1344 |
ناشر |
Elsevier |
تاریخ انتشار |
1399/01/20 |
نمایه نامه |
ISI |
سال شمسی |
1399 |
تعداد نویسندگان |
8 |
نوع مقاله |
اصیل پژوهشی |
ISSN |
|
لینک مقاله |
https://link.springer.com/article/10.1007/s11356-020-08413-z |