علوم پزشکی شاهرود

غلظت هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در نمونه های گوشتی فرآوری شده جمع آوری شده از بازار ایران: یک مطالعه ارزیابی خطر سلامتی

The concentration of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in the processed meat samples collected from Iran’s market: a probabilistic health risk assessment study


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: مجید عرب عامری , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه , پژوهشگر خارج از دانشگاه

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 3879
عنوان فارسی مقاله غلظت هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در نمونه های گوشتی فرآوری شده جمع آوری شده از بازار ایران: یک مطالعه ارزیابی خطر سلامتی
عنوان لاتین مقاله The concentration of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in the processed meat samples collected from Iran’s market: a probabilistic health risk assessment study
نام نشریه Environmental Science and Pollution Research
دوره (شماره) 0944-1344
ناشر Elsevier
تاریخ انتشار 1399/01/20
نمایه نامه ISI
سال شمسی 1399
تعداد نویسندگان 8
نوع مقاله اصیل پژوهشی
ISSN
لینک مقاله https://link.springer.com/article/10.1007/s11356-020-08413-z

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نویسنده خارج از دانشگاه نفر چندم مقاله
1پژوهشگر خارج از دانشگاهSamane Samieeاول
2پژوهشگر خارج از دانشگاهYadolah Fakhriدوم
3پژوهشگر خارج از دانشگاهParisa Sadigharaسوم
4پژوهشگر خارج از دانشگاهMohammad Rezaeiپنجم
5پژوهشگر خارج از دانشگاهRamin Nabizadehششم
6پژوهشگر خارج از دانشگاهNabi Shariatifarهفتم
7پژوهشگر خارج از دانشگاهAmin Mousavi Khaneghahهشتم
8مجید عرب عامری چهارم