مقایسه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیرهای عرضه شده در شهرستان شاهرود با استاندارد ملی در سال 1390
نویسندگان: اشرف نظریان , مجید عرب عامری , محسن عباسی بسطامی , نگار عباسی بسطامی
عنوان کنگره / همایش: دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستی , , دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ,
کد مقاله |
1742 |
عنوان فارسی مقاله |
مقایسه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیرهای عرضه شده در شهرستان شاهرود با استاندارد ملی در سال 1390 |
عنوان لاتین مقاله |
|
نوع گردهمایی |
|
عنوان کنگره |
دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستی |
تعداد نویسندگان |
|
سطح کنگره |
کشوری |
سال شمسی |
1391 |
نوع ارائه در همایش |
پوستر |
تاریخ شروع و خاتمه کنگره |
الی |
محل برگزاری کنگره |
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود |
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
finaldanesh o 12-12-91_Part103.pdf | 1392/04/19 | 215125 | دانلود |