علوم پزشکی شاهرود

بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی نمک‌های طعام مصرفی و مقایسه آن با استاندارد در شهر ستان شاهرود (زمستان 1390)


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: اشرف نظریان , مجید عرب عامری , محسن عباسی بسطامی , نگار عباسی بسطامی

عنوان کنگره / همایش: دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستی , , دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ,

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 1744
عنوان فارسی مقاله بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی نمک‌های طعام مصرفی و مقایسه آن با استاندارد در شهر ستان شاهرود (زمستان 1390)
عنوان لاتین مقاله
نوع گردهمایی
عنوان کنگره دوازدهمین سمینار کشوری دانش و تندرستی
تعداد نویسندگان
سطح کنگره کشوری
سال شمسی 1391
نوع ارائه در همایش پوستر
تاریخ شروع و خاتمه کنگره الی
محل برگزاری کنگره دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نفر چندم مقاله امتیاز
1محسن عباسی بسطامیسوم
2نگار عباسی بسطامیچهارم
3مجید عرب عامریدوم
4اشرف نظریاناول

لینک دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
finaldanesh o 12-12-91_Part119.pdf1392/04/19190858دانلود