مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت
مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت
نویسندگان: مجید عرب عامری
عنوان کنگره / همایش: اولین همایش افزایش ماندگاری مواد غذایی بدون مواد افزودنی , , مرکز همایش های بین المللی رازی تهران ,
کد مقاله |
2207 |
عنوان فارسی مقاله |
مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت |
عنوان لاتین مقاله |
مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت |
نوع گردهمایی |
|
عنوان کنگره |
اولین همایش افزایش ماندگاری مواد غذایی بدون مواد افزودنی |
تعداد نویسندگان |
|
سطح کنگره |
|
سال شمسی |
1393 |
نوع ارائه در همایش |
|
تاریخ شروع و خاتمه کنگره |
1393/12/12 الی |
محل برگزاری کنگره |
مرکز همایش های بین المللی رازی تهران |
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
pesteh hamayesh.pdf | 1394/02/28 | 420327 | دانلود |