علوم پزشکی شاهرود

مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت

مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی شاهرود
علوم پزشکی شاهرود

نویسندگان: مجید عرب عامری

عنوان کنگره / همایش: اولین همایش افزایش ماندگاری مواد غذایی بدون مواد افزودنی , , مرکز همایش های بین المللی رازی تهران ,

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 2207
عنوان فارسی مقاله مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت
عنوان لاتین مقاله مدل سازی تاثیر برشته کردن پسته بر روی میزان سختی و رطوبت
نوع گردهمایی
عنوان کنگره اولین همایش افزایش ماندگاری مواد غذایی بدون مواد افزودنی
تعداد نویسندگان
سطح کنگره
سال شمسی 1393
نوع ارائه در همایش
تاریخ شروع و خاتمه کنگره 1393/12/12 الی
محل برگزاری کنگره مرکز همایش های بین المللی رازی تهران

نویسندگان
hide/show

ردیف نویسنده نفر چندم مقاله امتیاز
1مجید عرب عامری

لینک دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
pesteh hamayesh.pdf1394/02/28420327دانلود